Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Tr s satisfaits de la prestation. Acc s au parking facile bon accueil prise en charge en fran ais . Peu d attente.

    DUQUESNE, beoordeling 10/10 (09-08-2017)
  • Mijn ervaring is zeer positief. Makkelijke plaats goede service s.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (17-08-2017)
  • w

    Anoniem, beoordeling 8/10 (08-08-2017)
  • Het parkeren bij dit bedrijf is alleen maar positief en daarom blijven we hier gebruik van maken

    René Wijnings bremstraat 8 st willebrord, beoordeling 10/10 (16-08-2017)
  • Goede ervaring. Eenvoudig gevonden via internet en duidelijk snel antwoord reactie gekregen.

    Erwin Schwering, beoordeling 8/10 (07-08-2017)
  • Bij aankomst zag alles er netjes uit. Een eigen balie waar je je kon melden. Voor vertrek werden eerst alle gegevens voor o.a. de ophaaltijd en vluchtnummers nog even gecheckt. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de plek waar je weer werd opgepikt. Bij terugkomst was de shuttle snel weer ter plaatse en de auto stond al geparkeerd om zo snel weg te kunnen rijden. Prima service

    Niek Sanders, beoordeling 8/10 (15-08-2017)
  • Heel goede service

    Anoniem, beoordeling 8/10 (15-08-2017)
  • Perfecte service vriendelijkheid van het personeel. Perfecte interieurreiniging van onze auto.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (15-08-2017)
  • Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers. Je wordt snel naar Schiphol gebracht en bij terugkomst weer snel opgehaald.

    Rianne Willemse, beoordeling 10/10 (14-08-2017)
  • Was onze eerste keer zijn zeer tevreden is zeker voor herhaling goed team dichtbij snelle service

    Van campfort, beoordeling 10/10 (13-08-2017)
  • Een erg prettig bedrijf met snelle service waar je je auto met een gerust hart achterlaat.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (13-08-2017)
  • Was helemaal top geregeld

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-08-2017)
  • keurig op tijd vriendelijke en behulpzame medewerkers

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-08-2017)
  • Wij hebben AirportParking als zeer prettig en klantgericht ervaren. Reserveren was geen probleem en het ophalen op Schiphol ging ook heel vlot.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (12-08-2017)
  • Ik ben heel tevreden .

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-08-2017)
  • Snel en goed geregeld

    A Sluimer, beoordeling 8/10 (11-08-2017)
  • Als wij op vakantie gaan en we vliegen vanaf Schiphol dan zetten wij onze auto altijd bij AirPort parking neer...wij zijn daar super tevreden over worden netjes op Schiphol afgezet met een duidelijke plattegrond voor als we weer landen...we hoeven nooit lang te wachten zowel om gebracht te worden als om opgehaald te worden

    Bianca van Gestel, beoordeling 10/10 (08-08-2017)
  • prima service

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-08-2017)
  • wij waren heel blij met de Airport Parking wat is nog gezelliger als je met het hele gezin op vakantie gaat en het begin al in de een busje naar Schiphol Weg brengen en ophalen alles ging prima .

    Th van der Zwet, beoordeling 10/10 (11-08-2017)
  • Good polite on time

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-08-2017)
  • Prima Makkelijk bereikbaar langs de A4 zeker vanuit het zuidwesten van het land.

    Eric, beoordeling 9/10 (10-08-2017)
  • Le GPS reconnais tout de suite l adresse super facile on dépose la voiture et les clés et on nous conduit l aéroport quand on revient on nous attend et apr s avoir donne nos clés on nous dépose la voiture super service personnel tr s sympathique

    Cindy s, beoordeling 10/10 (10-08-2017)
  • Zeer positief vriendelijk personeel duidelijke instructies en alles verloopt voorspoedig.

    D. van Antwerpen, beoordeling 10/10 (10-08-2017)
  • goede ervaring korte wachttijd bij het binnenbrengen van de wagen snel vervoer naar de luchthaven korte wachttijd bij terugbrengen naar de parking goede chauffeurs voor beide ritten

    Alain Jans, beoordeling 9/10 (10-08-2017)
  • I drove to Amsterdam airport from Brussels and left my car for 2 weeks. Very good experience from start to finish.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (01-08-2017)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9.1

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.