Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Betrouwbaar en snel

    H. Flaes, beoordeling 10/10 (13-02-2019)
  • Soepel snel en vriendelijk

    Robert van Doremalen, beoordeling 8/10 (13-02-2019)
  • Een zeer goede ervaring met een fijn ontvangst. Super snel op Schiphol afgezet. Ook het ophalen verliep probleemloos echt een aanrader.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (07-02-2019)
  • Een goed bedrijf betrouwbaar en stipt op tijd voor het ophalen en zonder problemen

    Jw.Faber, beoordeling 9/10 (30-01-2019)
  • Perfecte en snelle service. Goed geregeld en alles op tijd

    Emiel , beoordeling 8/10 (23-01-2019)
  • Smooth experience no main hiccups

    Dario, beoordeling 8/10 (17-01-2019)
  • Soepel snel en vriendelijk

    Anoniem, beoordeling 8/10 (16-01-2019)
  • Zeer goed snelle en prettige service

    Jacco, beoordeling 10/10 (21-01-2019)
  • Prima doen wat ze zeggen

    Anoniem, beoordeling 8/10 (11-01-2019)
  • Goede service

    Anoniem, beoordeling 8/10 (09-01-2019)
  • alles was perfect in orde geen problemen top.

    Verbeeck marc, beoordeling 10/10 (16-01-2019)
  • Heel fijne service Kon bij aankomst gelijk in de transferbus stappen. Werd geholpen met koffers. Na 10 minuten in de vertrekhal op Schiphol. Bij terugkomst stond auto klaar en weer hulp met koffers. Zelfs mijn kindjes werden in de auto geholpen. Top service

    Michelle Lagerweij, beoordeling 10/10 (13-01-2019)
  • Heel fijne service Kon bij aankomst gelijk in de transferbus stappen. Werd geholpen met koffers. Na 10 minuten in de vertrekhal op Schiphol. Bij terugkomst stond auto klaar en weer hulp met koffers. Zelfs mijn kindjes werden in de auto geholpen. Top service

    Michelle Lagerweij, beoordeling 10/10 (13-01-2019)
  • Stipt en correct. Zeer tevreden

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-01-2019)
  • Helemaal prima

    Brenda , beoordeling 10/10 (12-01-2019)
  • Het ging soepel en duidelijk

    Muriel, beoordeling 9/10 (11-01-2019)
  • Heel positief Alles is snel geregeld en in orde zowel overdag als s nachts Vriendelijk personeel en snelle service

    Hamrouni, beoordeling 10/10 (11-01-2019)
  • Wij werden keurig opgevangen en alles was bekend bij aankomst voor het afleveren van de auto. Het pendelbusje stond snel voor de deur en waren netjes afgeleverd op de plaats waar we moesten zijn

    Martin, beoordeling 10/10 (09-01-2019)
  • Prima service parkeren altijd bij jullie als we vanaf Schiphol vliegen

    Anoniem, beoordeling 10/10 (07-01-2019)
  • Perfecte dienstverlening

    vergauwen albert, beoordeling 10/10 (06-01-2019)
  • We zijn hier zeer tevreden over. Goede bereikbaarheid goede service ze zijn er snel wanneer we bellen als we weer op de luchthaven zijn.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (26-12-2018)
  • Zeer prettige ervaringen met dit bedrijf. Erg servicegericht. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Wij laten onze auto met gerust hart achter bij dit bedrijf.

    Doesburg , beoordeling 10/10 (18-12-2018)
  • Makkelijke boeking redelijke prijs i.v.m. andere aanbieders. Correcte ontvangst. Wegbrengen en afhalen op tijd en snel.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (11-12-2018)
  • Onze aankomsttijd was voorzien om 07h00. Rond 06h55 kregen we telefoontje van het bedrijf met de vraag of we nog ver van de parking verwijderd waren omdat de shuttle bus klaar stond voor vertrek naar Schiphol. Op dat moment moesten we nog een 4-tal km rijden en verwachte aankomsttijd van 07h00 of enkele minuten later was haalbaar. De chauffeur van de shuttle bus heeft op ons gewacht en we konden gelijk vertrekken. Bij onze terugreis nagenoeg hetzelfde scenario. Perfecte service.

    Erik verbraeken, beoordeling 10/10 (09-12-2018)
  • Mijn ervaring was goed. Werd snel opgepikt en naar Schiphol gebracht. Zowel de heen als de terug weg vriendelijke chauffeurs .

    Richard van der Wilt, beoordeling 10/10 (02-12-2018)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.