Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Prima service zowel overdag als s nachts overeenkomstig wat op de website vermeld staat

    Ruiter, beoordeling 9/10 (25-06-2017)
  • Goed en net bedrijf

    Brinkman, beoordeling 8/10 (24-06-2017)
  • Ze proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken denken mee en hebben zo te zien plezier in hun werk of het nou overdag of in de nacht is maakt niets uit.

    M.Bor, beoordeling 10/10 (23-06-2017)
  • Maken al jaren gebruik van AirportParking omdat het goed bevalt

    Th de Bot, beoordeling 10/10 (23-06-2017)
  • Onze ervaring is prima. Maken hier al jaren gebruik van.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (23-06-2017)
  • Prima ervaring. Altijd top service

    Anoniem, beoordeling 10/10 (23-06-2017)
  • Ze proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken denken mee en hebben zo te zien plezier in hun werk of het nou overdag of in de nacht is maakt niets uit.

    M.Bor, beoordeling 10/10 (23-06-2017)
  • Hebben al een aantal malen van hun dienstverlening gebruik gemaakt dit tot onze volle tevredenheid. Ze doen wat ze beloven. De laatste keer zijn wij ipv naar Schiphol te gaan naar de cruiseterminal te Amsterdam gegaan. Ook dit konden ze voor ons regelen zodat wij ruim op tijd bij de terminal stonden. Ook dit keer weer door een uitermate aardige chauffeur die zich ook over onze koffers ontfermde. Bij onze terugkomst op Schiphol was onze chauffeur ook weer een aangenaam causeur die ons correct op tijd ophaalde en zich ook weer over onze koffers ontfermde. Kortom de volgende keer zeker weer met dit bedrijf.

    Hans Houtzager, beoordeling 10/10 (14-06-2017)
  • Gewoon zoals het hoort Vriendelijke medewerkers die doen wat ze moeten doen. Precies zoals wordt afgesproken auto gebracht naar Schiphol gebracht vakantie keurig op tijd opgehaald van Schiphol en naar de auto terug gebracht. Geen enkel probleem

    E. P. Hoksbergen, beoordeling 9/10 (14-06-2017)
  • Maak al enkele jaren gebruik van dit bedrijf.

    A Schefferlie, beoordeling 6/10 (14-06-2017)
  • prima alles goed geregeld geen negatieve punten

    Anoniem, beoordeling 9/10 (22-06-2017)
  • .

    Anoniem, beoordeling 6/10 (14-06-2017)
  • Goedemorgen Regelmatig maken wij gebruik van uw diensten zo ook twee weken geleden de tweede keer van dit jaar. Toen we terug kwamen op het terrein raakte schampte de chauffeur met de bus per ongeluk een collega die op het terrein liep. De inzittende reageerden geschrokken in tegenstelling tot de chauffeur. Hij stapte uit om de sleutels te halen en zei dat hij alleen maar de hand van zijn collega had geraakt. De collega zou jaloers zijn omdat wij meer auto s zouden hebben dan zij ik had hem beter moeten raken . Dit was duidelijk geen grap en alle inzittenden waren zichtbaar onder de indruk van dit voorval. Blijkbaar maken twee bedrijven gebruik van dezelfde faciliteiten en terrein met een grimmige sfeer tussen de chauffeurs als gevolg waar de klanten van mogen mee genieten. De negatieve sfeer die voortvloeit uit bovenstaande sluit naar mijn idee niet aan bij het positieve vakantiegevoel van de terugkerende vakantiegangers. Om dit gevoel langer vast te houden heb ik doen besloten om niet langer gebruik te maken van uw service. Groeten Harm kamp

    Kamp, beoordeling 6/10 (13-06-2017)
  • Leuke ontvagst. Goede service . Voor een volgende x gaan we zeker weer boeken.

    Fransen en galea, beoordeling 9/10 (19-06-2017)
  • Goede service

    Frans, beoordeling 9/10 (19-06-2017)
  • 1

    1, beoordeling 9/10 (19-06-2017)
  • Correct

    Anoniem, beoordeling 8/10 (10-06-2017)
  • Wij zijn zeer tevreden over airportparking wij laten de auto steeds binnen parkeren tijdens onze vakantie s de wagen wordt klaar gezet bij aankomst. Snelle shuttle service naar de vertrekhal. Wij Zijn reeds meerdere jaren vaste klant. Airportparking is een aanrader voor iedereen

    Crombé Marc , beoordeling 10/10 (18-06-2017)
  • sehr unkompliziert schnell

    J.Maier, beoordeling 10/10 (17-06-2017)
  • We maken al jaren gebruik van de services van Airportparking en zijn daar uiterst tevreden over.

    A Mulder, beoordeling 10/10 (17-06-2017)
  • Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met Airportparking en heb daarom voor mijn laatste reis ook weer voor Airportparking gekozen.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (17-06-2017)
  • Al een aantal jaren een goede ervaring met dit bedrijf. De laatste keer eind mei 2017 was het ophalen bij Schiphol waardeloos

    Martin Koenders Mill Hill, beoordeling 6/10 (08-06-2017)
  • Goed

    Bruyns, beoordeling 7/10 (08-06-2017)
  • 1 ste maal met jullie geboekt na afhaling van de wagen heb ik vastgesteld dat er een lichte beschadiging was aan mijn portier bestuurderszijde witte verf van een muur of andere auto waardoor mijn zwarte verf van mijn wagen verwijderd was.

    Nick Min, beoordeling 7/10 (16-06-2017)
  • We doen dit al een aantal jaren en bevalt ons prima.

    Freek Jansen, beoordeling 8/10 (08-06-2017)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9.1

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.