Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Zeer prettige ervaringen met dit bedrijf. Erg servicegericht. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Wij laten onze auto met gerust hart achter bij dit bedrijf.

    Doesburg , beoordeling 10/10 (18-12-2018)
  • Makkelijke boeking redelijke prijs i.v.m. andere aanbieders. Correcte ontvangst. Wegbrengen en afhalen op tijd en snel.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (11-12-2018)
  • Onze aankomsttijd was voorzien om 07h00. Rond 06h55 kregen we telefoontje van het bedrijf met de vraag of we nog ver van de parking verwijderd waren omdat de shuttle bus klaar stond voor vertrek naar Schiphol. Op dat moment moesten we nog een 4-tal km rijden en verwachte aankomsttijd van 07h00 of enkele minuten later was haalbaar. De chauffeur van de shuttle bus heeft op ons gewacht en we konden gelijk vertrekken. Bij onze terugreis nagenoeg hetzelfde scenario. Perfecte service.

    Erik verbraeken, beoordeling 10/10 (09-12-2018)
  • Mijn ervaring was goed. Werd snel opgepikt en naar Schiphol gebracht. Zowel de heen als de terug weg vriendelijke chauffeurs .

    Richard van der Wilt, beoordeling 10/10 (02-12-2018)
  • Prettige ontvangst met koffie informatie prima aanrader.

    B r Severijns, beoordeling 8/10 (29-11-2018)
  • Wij zijn daar aangekomen met de auto eigenlijk te vroeg maar was niet erg volgens hun wij kregen netjes koffie aan geboden en toen heeft men ons netjes naar schip hol gebracht . zeer netjes allemaal.

    prive, beoordeling 10/10 (29-11-2018)
  • Chauffeur was erg chagrijnig en vond het raar dat ik mijn sleutels mee wou nemen. Tijdens ophalen van Schiphol zat deze zelfde chauffeur constant te mopperen dat de afvoer van passagiers een rommeltje was. stond file bij vertrekhal door ongeval. Erg onprofessioneel. Tevens konden we alleen met pin betalen en wij wouden graag contant betalen.

    Alex, beoordeling 6/10 (27-11-2018)
  • Goed

    Anoniem, beoordeling 8/10 (28-11-2018)
  • prima werkt gooed voor mij

    A.M. Ouwehand, beoordeling 10/10 (26-11-2018)
  • Zeer praktisch vriendelijke service.

    Geers etienne, beoordeling 8/10 (15-11-2018)
  • Een zeer prettig begin van je vakantie

    W.Vonk, beoordeling 10/10 (23-11-2018)
  • Prima service

    Y.Vermeulen, beoordeling 9/10 (21-11-2018)
  • Alles liep perfect tot aan de ophaling dan hebben we meer dan een halfuur buiten staan wachten in weer en wind nochtans stonden wij perfect op de afgesproken plaats.

    Paul Sioncke, beoordeling 6/10 (12-11-2018)
  • Het bedrijf is uitstekend bereikbaar. Men doet er alles aan om je z.s.m. naar Schiphol te vervoeren.

    Martin, beoordeling 10/10 (20-11-2018)
  • prettig

    Anoniem, beoordeling 7/10 (12-11-2018)
  • Netjes duidelijk en snel

    Anoniem, beoordeling 8/10 (19-11-2018)
  • Gemakkelijk bereikbaar zeer goede ontvangst snelle afhandeling en transfer naar Schiphol in zeer propere shuttle bus. Bij terugkomst eveneens opgehaald met nette shuttle bus en aangename chauffeur. Zal nog gebruik maken van jullie diensten

    Rudy Veirman, beoordeling 9/10 (17-11-2018)
  • Reeds jaren parkeren wij onze wagen en steeds doen ze wat ze beloven.

    Sven Van Dessel, beoordeling 10/10 (16-11-2018)
  • Geboekt en gekregen waarvoor ik boekte

    Peter, beoordeling 7/10 (16-11-2018)
  • The only thing that I woudl recommend is to check your arrival time. We left the airport around 5PM peak hour and the 10-minute ride became 45 minutes. This has nothing to do with the company but I think it s worth to consider when making a reservation.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (06-11-2018)
  • Aanbeveling goeie service

    Diane Remijsen , beoordeling 10/10 (13-11-2018)
  • Super vriendelijk chauffeurs Mooie dienstverlening zeer correct

    Familie Devyver, beoordeling 10/10 (13-11-2018)
  • goede en nette service

    Anoniem, beoordeling 9/10 (12-11-2018)
  • De 1e keer hier gebruik van gemaakt en heel goed bevallen

    Ruud, beoordeling 8/10 (09-11-2018)
  • prima

    W.A. Westerweele, beoordeling 8/10 (31-10-2018)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.