Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Alles prima verzorgt

    Anoniem, beoordeling 8/10 (10-10-2018)
  • Service is ok. Werd snel weggebracht en ophaald. Auto staat op beveuligs aggesloten terrein. Maar... het is te ver weg van schiphol in vergelijking met langparkeren op P3. De bus deed er met wegbrengen 16 min over en ophalen werd 18min. Belangrijk is natuurlijk of je in Noord Holland if in Zuid Holland woont want die afstand komt er dan nog bij resp gaat af van je reistijd. Voor ons uit Noord holland dus volgende keer gewoon weer P3.

    Cees, beoordeling 7/10 (10-10-2018)
  • vriendelijk

    Rob, beoordeling 8/10 (18-10-2018)
  • Prima lokatie en service

    H Verbrugge , beoordeling 10/10 (17-10-2018)
  • Prima ervaring. Heel klantgericht. Goede prijs kwaliteit.

    Nel Stekelenburg, beoordeling 10/10 (17-10-2018)
  • Het was de eerste keer dat wij hier parkeerden. Super goed bevallen. Gaan we de volgende keer zeker weer doen

    J. Hamers, beoordeling 10/10 (17-10-2018)
  • Voor de eerste keer gebruik gemaakt van AirportParking. Uitstekende dienstverlener voor het langparkeren in de buurt van Schiphol. Transferbusje was er binnen 5 minuten heen en terug. Nette fantsoenlijke omgang van met baliemedewerker chauffeur en een nette parkeergarage. Bij terugkeer stond de auto met geopende achterklep gereed om de koffers erin te zetten. Goede prijs kwaliteitsverhouding

    M.Hovenga , beoordeling 10/10 (17-10-2018)
  • Toppie service. Aardige mensen. Prima geregeld.

    F.jansen, beoordeling 10/10 (17-10-2018)
  • Ik ga door de prettige locatie goede sfeer en prettig personeel met een goed gevoel op vakantie

    Anoniem, beoordeling 9/10 (17-10-2018)
  • Behulpzaam advies

    Herman verbeek, beoordeling 10/10 (16-10-2018)
  • Prima bedrijf

    Nico, beoordeling 10/10 (14-10-2018)
  • Makkelijk te vinden supervriendelijk personeel snelle rit naar Schiphol. Netjes geholpen. Retour idem. Voor herhaling vatbaar. Fam Moerman

    Fam Moerman, beoordeling 10/10 (13-10-2018)
  • Goede ervaring nadat we gebeld hadden kwam het busje na 15 minute.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (13-10-2018)
  • Goede ervaring. Alles volgens afspraak geregeld en geen lange wachttijden bij het wegbrengen en ophalen

    Ilke, beoordeling 10/10 (13-10-2018)
  • Goed en vriendelijk bedrijf.

    Van Leeuwen, beoordeling 10/10 (13-10-2018)
  • Prima bedrijf. Wat op de website omschreven staat wordt ook waargemaakt. Alles was keurig geregeld. Prima service. Volgende reis maak ik weer van deze parkeer service gebruik .

    Wim Pipping, beoordeling 10/10 (13-10-2018)
  • Alles prima geregeld

    Anoniem, beoordeling 8/10 (05-10-2018)
  • Uitstekend. Prima ontvangst midden in de nacht. Comfortabele shuttle bus. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. En toen we terug kwamen stond de bus al klaar toen we uit de hal kwamen. Heb ik wel anders mee gemaakt. Perfect.

    Wouter van t land, beoordeling 10/10 (13-10-2018)
  • Vriendelijk personeel en snelle transfers voor een goede prijs

    Elise, beoordeling 9/10 (12-10-2018)
  • Zeer positief

    Anouk, beoordeling 9/10 (12-10-2018)
  • goede parkeergelegenheid op korte afstand van vliegveld

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-10-2018)
  • We maken al jaren gebruik van Airport Parking. Eerst in Boeslingerheide en nu Roelofsarendveen. Dit is makkelijker te bereiken. We hebben dan ook geen enkele klacht.

    Tineke, beoordeling 9/10 (10-10-2018)
  • Goede parkeerlocatie in de buurt van Schiphol

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-10-2018)
  • Vriendelijk en accuraat.

    Zeeders, beoordeling 8/10 (10-10-2018)
  • Betrouwbaar en degelijk no nonsense met vriendelijk personeel. Zelfs in de nachtelijke uren altijd goed bereikbaar

    Caron Risicobeheer, beoordeling 9/10 (09-10-2018)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.