Cleaning

Stap bij terugkomst in een schone auto

Het wassen van het exterieur (Handwash)

Het wassen van het exterieur
Dit pakket zorgt ervoor dat de buitenkant van uw auto volledig wordt gewassen en gedroogd. Het reinigen van de velgen en de ramen is inbegrepen.
Prijs

Het waxen van het exterieur

Het waxen van het exterieur garandeert een prachtig glimmende auto wanneer u terugkomt van uw reis. De auto wordt gepoetst met teflon-wax, waardoor er een hoogglanzende beschermlaag op de wagen wordt aangebracht. Deze laag beschermt tegen onder meer Uv-straling en luchtverontreiniging.
Prijs

Het polijsten van het exterieur

Oudere auto’s hebben soms te maken met een vervuilde laklaag. Een grondige polijsten biedt dan een oplossing. Deze exclusieve behandeling zorgt ervoor dat uw auto er weer jaren tegenaan kan: allemaal terwijl u op reis bent.
Prijs

Het wassen van het interieur

Het schoonmaken van uw interieur zorgt ervoor dat u bij terugkomst in een schone auto stapt. We kloppen de matten uit, stofzuigen deze en reinigen zowel uw ramen als de vloer.
Prijs
 

Het exclusief wassen van het interieur

Deze exclusieve behandeling van het interieur bevat het kloppen en stofzuigen van de matten, het reinigen van de ramen en de vloer en het afnemen van de kunststof en bekleding door middel van shampoorellen. Uw auto wordt op die manier blinkend schoon.
Prijs

Meer informatie

Wilt u meer info over onze services? Neem contact met ons op: per mail of via +31 (0) 023 555 1248.


Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.