Lang parkeren? Zó werkt het!

Parkeer uw auto bij Airport Parking Services voor een zorgeloze reis

Prettig en zonder zorgen op reis? Dat doet u door uw auto op een veilige plaats achter te laten – het liefst voor een aantrekkelijk tarief. Airport Parking Services is wat dat betreft dé oplossing. We hebben verschillende, voordelige parkeermogelijkheden in onze grote garage direct aan de A4. Daarvandaan brengen we u in een luxe shuttlebus snel en kosteloos naar Schiphol: een rit van slechts negen minuten. We halen u, zoals u van ons mag verwachten, natuurlijk ook weer op. Airport Parking Services werkt 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dit werkt als volgt.

1. Maak een online reservering

Reserveer allereerst een parkeerplaats via onze website. Airport Parking Servies heeft veel parkeermogelijkheden en biedt u bijvoorbeeld de optie om te kiezen uit extra bij te boeken services, waaronder het schoonmaken van uw auto. De reservering wordt afgerond met de ontvangst van een boekingsbevestiging. Neem deze op de dag van vertrek mee naar de balie van Airport Parking Services.

2. Arriveer bij Airport Parking Services

Rij naar de gunstig gelegen parkeergarage van Airport Parking Services en laat uw auto parkeren op een van de streng beveiligde parkeerplaatsen. Meer informatie over onze wegbreng- en haalservice geven we u bij de receptie op de begane grond. Uw autosleutels nemen we daarna graag van u over, waarna we uw bagage in de Schiphol-shuttle plaatsen. U bent nu klaar voor vertrek. Heeft u extra hulp nodig? Laat het ons weten: we helpen u graag.

3. Vertrek naar de luchthaven

Stap in de luxueuze shuttlebus die u – op welk tijdstip dan ook – naar de luchthaven brengt. Deze rit duurt nog geen tien minuten en eindigt pas bij de voor u relevante vertrekhal op het vliegveld. We wensen u een fijne reis!

4. Neem – bij terugkomst – contact met ons op

Haal uw bagage van de bang en bel naar ons speciale retournummer. We staan dan binnen no-time op u te wachten bij de aankomsthal, klaar om u naar uw auto te brengen. We geven u uw sleutels terug, helpen u met de bagage en wensen u een veilige reis naar huis. Vergeet niet ons een beoordeling te geven bij de klantbeoordelingen!

‘Mijn ervaring met Airport Parking Services was top. De reistijd naar het vliegveld was erg kort en mijn auto was goed schoon bij de terugkomst. Een aanrader!’
- Erica

Meer informatie

Heeft u meer informatie over het lang parkeren nodig? Stuur een mail, bel naar +31 (0) 023 555 1248, óf check de FAQ.


Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.