Laat u zich nog steeds halen en brengen naar Schiphol?

Airport Parking Service: dé betaalbare start van uw reis

Vindt u het ook niet meer van deze tijd? Uw buren, kinderen, of een ander welwillend familielid vragen om u naar Schiphol te brengen? En liefst na uw vakantie ook weer op te halen? Dat kan beter en makkelijker. Voor alle partijen. Iemand wegbrengen of ophalen neemt al met al een flink deel van de dag in beslag: kostbare werktijd of vrije tijd. Airport Parking Services maakt brengen naar en halen van Schiphol voorgoed overbodig. Bij onze airportparking parkeert u veilig, betaalbaar en makkelijk uw auto. Met een van onze shuttlebussen staat u daarna binnen 10 minuten in de vertrekhal. Start uw reis ontspannen met parkeren in onze airportparking!

Dé voordelen van airportparking

Parkeren op de luchthaven Schiphol zelf lijkt comfortabeler dan het is. Alleen al de kosten: de tarieven op Schiphol zijn niet misselijk en alleen het eerste kwartier is gratis. Heeft u ooit iemand weg kunnen brengen of ophalen in slechts één kwartier tijd? Bij de vertrekhallen is alleen laden en lossen toegestaan. Loopt u toch gezellig even mee naar binnen om afscheid te nemen? Grote kans dat u bij terugkomst een bekeuring van wel € 90 onder uw ruitenwisser vindt. Airport ontzorgt u en neemt een hoop stress weg. Zowel voor u als vakantieganger of op zakenreis, maar ook voor de wegbrengers. Laat uw zorgen achter bij Airport Parking Services: 

 • Uw auto staat volkomen veilig in een streng bewaakte parkeergelegenheid
 • We zijn 24 uur per dag geopend. Ons vriendelijke, behulpzame (receptie) personeel verwelkomt u graag met een kopje koffie en een vriendelijk woord
 • Aantrekkelijke tarieven en een uitmuntende service. Uw parkeren is onze zorg!
 • Een ultieme ligging aan de A4
 • Binnen 10 minuten staat u in de juiste vertrekhal van luchthaven Schiphol
 • Gratis, luxe shuttlebus vervoer van en naar Schiphol. Staat u na uw reis weer op Schiphol? U hoeft maar één belletje te plegen en wij staan alweer sneller voor u klaar dan de bagage op de band.
 • Airport parking helpt u met uw bagage, ook na terugkomst. Zo hoeft u zich niet in te houden met souvenirs.

Ideale ligging voor reizigers vanuit het zuiden

Onze parking kent een ultiem praktische ligging, zeker als u vanuit het zuiden van land richting de luchthaven afreist. We zijn makkelijk te bereiken: direct aan de snelweg A4. Exit 5 Roelofarendsveen. Nadat u uw sleutels en auto heeft afgegeven, plaatsen wij deze op een van onze beveiligde, overdekte parkeerplaatsen. En dan kan uw vakantie van start gaan. U stapt in een van onze 5 luxe shuttlebussen die continu op en neer richting Schiphol rijden. Zo komt iedereen altijd op tijd. Bij ons heeft nog nooit iemand een vlucht gemist!

Wij komen uit Vlissingen (Zeeland). Voordat we de drukte van Schiphol oprijden kunnen we al parkeren. Wat een uitkomst, ons ziet u volgend jaar weer terug.

-Fam. Muste

Extra services die uw buurman niet kan bieden

Wat kunt u verwachten van Airport Parking Schiphol? Wij houden van service en dat ziet u terug in de extra services waar u bij ons van kunt profiteren. Dat begint al bij het inleveren van uw sleutel: zo heeft u op vakantie of zakenreis nooit de schrik van een 'verloren' sleutel. Daarnaast kunt u tijdens uw afwezigheid - op uw verzoek - genieten van de volgende services:

 • Overdekt parkeren houdt uw auto droog
 • We denken graag vooruit voor onze klanten. Daarom kunt u gebruik maken van onze auto schoonmaak diensten. Hoe prettig is het om na uw vakantie of rakenreis weer in een schone, frisse auto de weg op te kunnen? We verzorgen zowel cleaning van uw exterieur als cleaning van het interieur van uw auto. Wij hebben de sleutel, u een nette auto bij terugkomst van uw reis.
 • Net voor uw reis een ster in de ruit? Maak gebruik van onze sterreparatie. Uw auto kan weer veilig de weg op!
 • Is het probleem al wat groter? U kunt bij ons gewoon uw ruit laten vervangen. Uw veiligheid is onze zorg.

Wél van deze tijd: gratis parkeerapp

Uw buurman of kennis kan weer van zijn welverdiende nachtrust of vrije dag genieten. Met onze gratis parkeerapp maken we het onze klanten namelijk graag zo makkelijk (en voordelig) mogelijk. Downloadt u onze parkeerapp en reserveert u via de app uw parkeerplaats, dan ontvangt u automatisch 5% korting op uw parkeerperiode. Ook blijft u met onze parkeerapp op de hoogte van onze regelmatige acties en exclusieve kortingen. Reserveren via de parkeerapp biedt nog meer voordelen:

 • Snel en makkelijk reserveren, ook onderweg, via uw tablet of smartphone
 • U hoeft alleen bij de eerste keer uw persoonsgegevens in te voeren

Wij doen er alles voor zodat uw vakantie al bij ons begint. Onze airportparking wenst u een goede reis!


Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.