AirportParking: Officieel gecertificeerd!

Het Keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren (KZP) is een objectief keurmerk.

Wij zijn enorm trots dat Airport Parking Schiphol het “Keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren” heeft ontvangen. Dit onderstreept namelijk dat wij de zaken goed op orde hebben en de consument bij ons kan rekenen op een kwalitatief goede en betrouwbare parkeerdienst. En dat delen we graag! 

Het keurmerk wordt beheerd door stichting Kwaliteitszorg Parkeren. Hierin zijn verschillende stakeholders vertegenwoordigd zoals de ANWB, Koninklijke Marechaussee, gemeente, politie, verzekeraars en leasemaatschappijen.

Het keurmerk wordt uitgereikt aan professionele parkeerbedrijven die o.a. beschikken over veilige en afgesloten parkeerterreinen, goed verzekerd zijn,  werken met gekwalificeerde chauffeurs en integer en transparant handelen.


AirportParking: Officieel gecertificeerd!

Het Keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren (KZP) is een objectief keurmerk dat is goedgekeurd door de ANWB, de overheid en het bedrijfsleven.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.