Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Alles top. Geen enkel negatief punt.

    Spruyt, beoordeling 10/10 (13-11-2019)
  • Alles netjes geregeld. Bij thuiskomst konden we meteen instappen en niet veel later zaten we al in de eigen wagen

    Steven B, beoordeling 9/10 (13-11-2019)
  • Fantastisch

    De Bisschop, beoordeling 10/10 (13-11-2019)
  • Eerste maal en zeer tevreden

    Partytent-Online, beoordeling 10/10 (12-11-2019)
  • Top

    Daelman , beoordeling 10/10 (12-11-2019)
  • vriendelijk professioneel

    Anoniem, beoordeling 7/10 (04-11-2019)
  • Prima parking voor kort parkeren

    SWOV, beoordeling 9/10 (11-11-2019)
  • Zeer goed

    Airport Parking. Nl, beoordeling 10/10 (10-11-2019)
  • Zorgvuldig en betrouwbaar

    NN, beoordeling 9/10 (08-11-2019)
  • Zaakjes op orde

    Anoniem, beoordeling 8/10 (30-10-2019)
  • Zeer vlot vriendelijke chauffeur

    Anoniem, beoordeling 7/10 (29-10-2019)
  • Hat alles perfekt geklappt. Vielen Dank

    Marina, beoordeling 9/10 (05-11-2019)
  • Gute Anmeldung online. Zügige Abwicklung. Schneller Transport zum Flughafen.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (27-10-2019)
  • Doen wat ze zeggen

    J.S., beoordeling 8/10 (03-11-2019)
  • geeft mij een goed begin van de vakantie. Personeel is vriendelijk en accuraat.

    Theo Bomers, beoordeling 10/10 (02-11-2019)
  • Goede service en snel bereikbaar.

    LX Consult, beoordeling 8/10 (01-11-2019)
  • Altijd super klantgericht en accuraat

    Anoniem, beoordeling 8/10 (31-10-2019)
  • Heel fijn bedrijf ik zou mijn auto daar zo nog een keer neerzetten.

    Mandy , beoordeling 9/10 (31-10-2019)
  • Het was de eerst keer dat ik van jullie diensten gebruik heb gemaakt. In 3 ....vowoordenor herhaling vatbaar

    Marion, beoordeling 10/10 (30-10-2019)
  • immer wieder

    Anoniem, beoordeling 10/10 (29-10-2019)
  • Wim Stuij van den Herik, beoordeling 10/10 (27-10-2019)
  • Werkelijk alles ging zoals ik wenste. We kwamen aan op de parkeerplaats in de tijd dat ik afrekende zijn de koffers in de bus geladen en zijn gelijk naar de lucht-haven gebracht. Bij terugkomst gebeld toen we de bagage hadden toen we bij de afgesproken plaats stonden kwam de bus binnen tien minuten al met al uitstekend.

    Frits Kool, beoordeling 10/10 (25-10-2019)
  • Wij komen hier al jaren en het is altijd goed. Alleen de laatste paar keer best lang moeten wachten tot we opgehaald werden. Beetje jammer maar geen reden om niet meer te reserveren.

    Leo Suijkerbuijk, beoordeling 9/10 (24-10-2019)
  • Wij parkeren hier altijd goede service

    J Bekkema, beoordeling 10/10 (24-10-2019)
  • Goed

    Anoniem, beoordeling 6/10 (16-10-2019)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.