Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Prima. Alles is gegaan zoals afgesproken.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-10-2019)
  • Perfect geregeld

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-10-2019)
  • Goede service vriendelijke medewerkers

    Lucy, beoordeling 8/10 (03-10-2019)
  • Goed bedrijf we werden al na 15 minuten na ons telefoontje opgehaald met het busje

    Anoniem, beoordeling 8/10 (09-10-2019)
  • Positieve ervaring. Komen afspraken na. Werden goed ontvangen 5 uur in de ochtend.

    AH, beoordeling 10/10 (09-10-2019)
  • Ja goed en snel

    Klaas Borneman, beoordeling 10/10 (09-10-2019)
  • Goed nooit problemen gehad.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (30-09-2019)
  • Zeer goede service geen lange wachttijden. Bevalt ons het beste als we van schiphol vertrekken.

    Bert D., beoordeling 9/10 (08-10-2019)
  • Doet wat er afgesproken was

    Miranda, beoordeling 9/10 (08-10-2019)
  • Alles ging goed snel weggebracht en zeer snel weer opgehaald

    Anoniem, beoordeling 10/10 (08-10-2019)
  • Prima maar vond het vervelend dat je je eigen autosleutel niet terug krijgt bij vertrek richting vliegveld.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (30-09-2019)
  • Beleefd en netjes. Snel geholpen

    Nouwen A, beoordeling 8/10 (29-09-2019)
  • Voldoende ruim voldoende. Alleen was mij niet duidelijk dat het semi -valet parking was met achterlating van sleutel auto.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (28-09-2019)
  • heen reis naar schiphol heel vriendelijk.terug weg kwamen we een uur later op schiphol heeft jullie gebeld daarover i.p.v. half 2 snachts werd het een uur later maar moest ik bij betalen terwijl het de zelfde nacht was een busje kwam maar 6 mensen gingen erin en ik moest zelf vragen waar onze bus was toen werden we maar mee gepropt in de volle bus wat niet prettig was voor mijn vrouw die in een rolstoel zit we werden dus gewoon vergeten .voor de rest zal ik steeds deze parking blijven gebruiken en hopen dat het de volgende keer wat beter gaat.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (05-10-2019)
  • In principe alles OK geregeld alleen bij terug komst enige vertraging op gelopen doordat ze niet bij de juiste afgesproken op c.q. afhaalplaats stonden.

    John Voets, beoordeling 6/10 (27-09-2019)
  • Een schoon bedrijf.Alles ziet er keurig uit.Vriendelijk ontvangst en komen afspraken na.

    J.Kroon, beoordeling 10/10 (05-10-2019)
  • wij parkeren al heel wat jaren bij dit bedrijf dus het betekend dat het goed is.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (04-10-2019)
  • Vriendelijke mensen de gepensioneerde werknemers snelle service en betrouwbaar

    N, beoordeling 10/10 (04-10-2019)
  • Ik heb via de Ryan air app gereserveerd gemakkelijk en snel een confirmatie.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (04-10-2019)
  • Wij vonden het super geregeld en snel in halen en brengen

    H.Wiltenburg, beoordeling 10/10 (03-10-2019)
  • Goede ervaring.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (02-10-2019)
  • Ophaling rommelig. Te lang wachten. Staat niet boj C maar bij D.

    Hans Koster, beoordeling 5/10 (24-09-2019)
  • Snelle service goede locatie

    Anoniem, beoordeling 9/10 (24-09-2019)
  • Prima service

    FJ de Weerd, beoordeling 10/10 (01-10-2019)
  • redelijk

    Trudy van Schaick, beoordeling 7/10 (22-09-2019)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.