Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten beoordelen onze service met ruim een 9. Bekijk de reviews  Elfhonderdenvijtig (1150) experts gingen u voor. Lees hier de Reviews.

  • Het was prima parkeren en transpoort naar en van Schiphol was goed en snel.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-09-2019)
  • Helemaal perfect

    H.Gerin, beoordeling 10/10 (11-09-2019)
  • Top

    Roy Janssen, beoordeling 8/10 (11-09-2019)
  • Positieve ervaring. Las tijdens mijn verblijf in het buitenland allemaal nare berichten over malafide valetparking rondom Schiphol. Gelukkig werkt dit bedrijf niet zo en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

    Rachel, beoordeling 10/10 (09-09-2019)
  • Net personeel. Prima afhandeling

    Rambler, beoordeling 10/10 (09-09-2019)
  • Prima plek on je auto te parkeren.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (08-09-2019)
  • Communicatie en hulp was erg snel en professioneel

    K.A., beoordeling 10/10 (02-09-2019)
  • Prijs kwaliteit en service erg goed

    C. Adjodhia, beoordeling 9/10 (02-09-2019)
  • Vriendelijk en snel gebracht en gehaald Ondanks dat het ca.15 min rijden is Voor ons uit Den Bosch ligt het niet helemaal ideaal.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (24-08-2019)
  • Helaas niet erg positief geen vriendelijk personeel slecht georganiseerd waardoor er gevraagd werd of wij ons kind op schoot wilde nemen niet gedaan veilig vervoer staat voorop lijkt mij omdat er dan meer mensen in het busje konden zowel op de heen als terug weg Discussie aan de telefoon wordt gezegd ze zijn er met een paar minuten en vervolgens 20 minuten wachten en als je dan belt wordt er gezegd dat ik het verkeerd heb verstaan en wordt de verbinding verbroken Wij maken géén gebruik meer van jullie dienst

    Spencer, beoordeling 2/10 (23-08-2019)
  • Werd keurig netjes ontvangen kon direct weggebracht worden naar schiphol. Terugvlucht na de douane gebeld en stond de bus al klaar deze ging wel op volgorde van bellen wat ik overigens niet meer als normaal vindt. Bij aankomst stond de auto keurig klaar voor de terugreis naar huis. Zeker een aanrader allemaal spik en span geregeld. Volgende vliegvakantie zeker weer hier.

    Frank, beoordeling 10/10 (30-08-2019)
  • parkeren is prima verlopen.

    Jan, beoordeling 8/10 (29-08-2019)
  • Heel professioneel

    Anoniem, beoordeling 10/10 (29-08-2019)
  • prima bedrijf ben al jaren cliënt snel antwoord goede service prima locatie kortom geen klachten alles goed geregeld.

    Anton Rosbergen, beoordeling 8/10 (20-08-2019)
  • We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van deze service en als zeer positief ervaren. Medewerkers waren behulpzaam en goed op de hoogte van alles.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (28-08-2019)
  • Prima correct bedrijf vlot naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald.

    md, beoordeling 9/10 (27-08-2019)
  • Ondanks dat we aan de late kant waren snel geholpen

    Peter van de Ree, beoordeling 8/10 (27-08-2019)
  • onze ervaring is goed

    Anoniem, beoordeling 10/10 (26-08-2019)
  • We komen al vele jaren bij Airportparking en steeds naar volle tevredenheid. Een zeer betrouwbaar en goed georganiseerd bedrijf

    Anoniem, beoordeling 8/10 (17-08-2019)
  • Gebracht naar Schiphol moest ff wennen dat ik mn eigen auto niet mocht parkeren. Vond het later wel vreemd dat er 2 km extra op stond aangezien de parkeergelegenheid er naast was. Zou wel gemeld moeten worden op site dat je sleutel afgeeft.

    v d Ende, beoordeling 6/10 (17-08-2019)
  • Alles goed geregeld zoals het hoort

    Anoniem, beoordeling 10/10 (25-08-2019)
  • Wij zijn tevreden over de snelheid van wegbrengen de aanwezigheid bij terugkomst van de shuttle en het klaar staan van onze auto.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (24-08-2019)
  • Prima verlopen. Bij aankomst stond er een shuttlebus klaar. Sleutel inleveren inladen en hup naar Schiphol. Terugreis wat chaotisch bij inladen ophaal plek . Kwam ook wel door de drukte. Aangekomen bij de parking stond de auto keurig klaar. Spullen overladen en lekker naar huis.

    Gert-Jan, beoordeling 8/10 (24-08-2019)
  • Een correcte service vlotjes en snel. Een oerdegelijk Nederlands bedrijf met vriendelijke en proffesionele medewerkers. Een aanrader

    Carl, beoordeling 10/10 (23-08-2019)
  • Goed geregeld sleutel afgeven en je word netjes weggebracht door vriendelijk personeel Bij terugkomst een telefoontje plegen en binnen 10 minuten word je opgehaald en staat je auto alweer netjes klaar Super geregeld allemaal

    Sandra, beoordeling 8/10 (22-08-2019)

Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.