Routebeschrijving Airport Parking Services

Vind de weg naar onze parkeergarage

Adres

Airport Parking Services
Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen
Nederland

Routebeschrijving

Vanuit Alkmaar

Rij over de A9 in de richting van Haarlem en passeer de afslag Haarlem-Zuid. Arriveer bij knooppunt Raasdorp en hou hier rechts aan zodat u op de A5 richting Hoofddorp terecht komt. Rij vervolgens door tot aan het knooppunt De Hoek en hou links aan. Volg daarna de borden A4/E19 in de richting van Rotterdam. Sla bij Afslag 5 (Roelofarendsveen) af en ga linksaf de Provinciale Weg op. Neem bij de eerstvolgende rotonde de eerste afslag: u bevindt zich nu in de straat Veenderveld. Rij door tot nummer 10.

Vanuit Amstelveen

Rij op de A9 richting Den Haag en hou rechts aan wanneer u het knooppunt Badhoevedorp nadert. Volg hierna de borden van de A4 in de richting van Den Haag. Voeg in op deze snelweg en sla af bij Afslag 5 (Roelofarendsveen). Sla daarna linksaf richting de Provinciale Weg. Ga bij de eerste rotonde direct rechtsaf en rij door tot Veenderveld 10.

Vanuit Eindhoven

Rij op de A2 in de richting van Utrecht tot aan het knooppunt Oudenrijn. Hou hier vervolgens rechts aan en volg de borden van de A12 in de richting van Den Haag. Rij vervolgens door tot en met afslag 12A. Sla hier linksaf naar Alphen aan den Rijn en Leiden. Hou daarna links aan bij de eerstvolgende splitsing en hou de borden richting de N11 in de gaten. Sla daarna linksaf en pak de A4 richting Amsterdam. Kies Afslag 5 (Roelofarendsveen) en neem de eerste afslag naar Veenderveld. Rij door tot het BP-express tankstation: aan de overkant vindt u Airport Parking Services.

Vanuit Den Haag en Rotterdam

Rij over de A4 in de richting van Amsterdam en kies Afslag 5 (Roelofarendsveen). Neem de eerste afslag bij de eerste rotonde en rij door tot aan het BP-express tankstation: Airport Parking Services ligt aan de overkant. 


Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.