Autoruitservice

Laat uw ruiten door Airport Parking Services repareren of vervangen

De reparatie van autoruiten

Een kapotte autoruit is vanzelfsprekend nooit wenselijk. Wij helpen u met alle gerelateerde problemen: in uw afwezigheid fixen we het kapotte raam. Een complete vervanging is ook mogelijk wanneer een reparatie niet volstaan: uiteraard nemen we dan eerst contact met u op.
Prijs: Op aanvraag

Het vervangen van de voorruit

Een beschadigde of gebarsten voorruit kunnen we eenvoudig voor u vervangen terwijl u op reis bent. U stapt dan – bij terugkomst – weer zorgeloos in een zo goed als nieuwe auto. Deze reparatie wordt gedaan tegenover vijftig procent eigen risico.
Prijs: Op aanvraag

Het repareren van sterretjes in de (voor)ruit

Het laten verwijderen van het zogenaamde sterretje in de (voor)ruit is een reparatie die we aanbevelen. U wilt namelijk niet dat zo’n ster een barst wordt. Deze reparatie is bovendien gratis wanneer u bent verzekerd.
Prijs: Gratis (indien verzekerd)

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze autoruitservice? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 023 555 1248 of stuur ons een mail


Airport Parking Services

Reserveer een betaalbare parkeerplaats vlakbij Schiphol via Airport Parking Services en profiteer van onze vele extra services.

Indoor én outdoor parkeren

Laat uw auto met een gerust hart achter op een van onze streng beveiligde binnen- of buitenplaatsen. Hier is er altijd plaats voor uw voertuig!

9

Uitstekende beoordelingen

Bekijk de uitstekende beoordelingen van onze klanten: zij geven Airport Parking Services gemiddeld het rapportcijfer 9, terwijl 99% ons aanbeveelt.